Înființare Firmă

Înființare firme în Constanța Soluția ideală pentru afacerea ta!

Dorți să vă înființați o firmă și nu știți cum? Sunteți îngrijorat de toată birocrația implicată în acest proces? Noi suntem aici să vă ajutăm! Contactați-ne și problema este rezolvată!

Avem peste 120+ de firme înființate!

Înființare Firmă.

Dacă ați înființat deja firma, dar aveți nevoie de un sediu pentru a vă desfășura activitatea, nu vă faceți griji! Contactați-ne și ne vom ocupa de deschiderea unui punct de lucru pentru firma dumneavoastră.

Pe lângă înființarea de societăți comerciale, ne ocupăm și de înființarea de societăți pe acțiuni, cluburi sportive, PFI-uri, PFA-uri, ONG-uri, întreprinderi familiale, societăți în comandită simplă sau în comandită pe acțiuni.

Dacă apelați la noi pentru înființarea firmei, veți beneficia de 2 luni de servicii contabile gratuite, dacă încheiați un contract cu noi pentru servicii de contabilitate.

Dacă ați decis să înființați firma, vă oferim consultanță gratuită pentru a lua cele mai bune decizii, în funcție de obiectivele dumneavoastră (impozit pe profit sau pe venit, plătitor sau neplătitor de TVA, societate comercială sau persoană fizică autorizată, etc.).

Dacă nu aveți o locație pentru sediul social, vă putem oferi servicii de găzduire a sediului social pentru o perioadă de minim 6 luni.

Trebuie să ne furnizați următoarele documente:

Copie după actele de identitate ale asociaților și ale administratorilor.

Copie a contractului de spațiu în care firma va avea sediul social, împreună cu datele de identificare ale proprietarilor sau, în cazul unui spațiu închiriat, copie după contractul de închiriere.

Acordul asociației de proprietari și al vecinilor (doar în cazul în care sediul social va fi într-un bloc).

Procura notarială prin care ne veți împuternici să ne ocupăm de toate aspectele necesare pentru înființarea firmei.

Vă rugăm să aveți în vedere minim 3 variante de denumire a firmei (în ordinea preferințelor).

Echipa noastră de experți vă așteaptă să vă ghidăm în procesul de înființare a firmei și să vă oferim soluții personalizate pentru succesul afacerii dumneavoastră. Contactați-ne acum și puneți bazele unei afaceri de succes în Constanța!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Menționați între 3-5 denumiri de firmă pe care le doriți în ordinea preferințelor.
GDPR

Prețuri informative.

  • 380 Ron / an – Înfiintare firmă + găzduire sediu social la avocat
  • 850 Ron / an – Găzduire Sediu Social la avocat, fară înființare firmă
  • 1100 Ron / an – Sediu Social Fix + 1 an de Contabilitate
  • 1400 Ron / an – Sediu Social Fix