Expertiză în Resurse Umane și Evidența Salariaților

Resurse umane

Echipa noastră vă oferă servicii specializate și de înaltă calitate în domeniul resurselor umane și evidenței salariaților. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui inspector resurse umane sau aveți deja un contract cu o altă firmă de contabilitate din Constanța, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar în gestionarea eficientă a aspectelor de personal.

Registrul de evidență al salariaților.

Completăm și actualizăm periodic Registrul de evidență a salariaților (REVISAL), respectând în deplinătate prevederile Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, conform HG 500/2011. Avem experiență vastă în acest domeniu și suntem familiarizați cu toate cerințele legale, asigurându-vă că totul este în conformitate cu legislația în vigoare.

În plus, vă oferim servicii de întocmire a regulamentului intern, al fișelor postului, inclusiv stabilirea obiectivelor de performanță și criteriilor de evaluare, în conformitate cu codul muncii actualizat. Ne asigurăm că documentele necesare sunt redactate profesional și respectă cerințele legale.

Pe lângă aceasta, oferim consultanță de specialitate în relațiile de muncă, fiind aici pentru a vă ghida și consilia în toate aspectele legate de legislația muncii. Suntem pregătiți să vă oferim suportul necesar în cadrul controalelor efectuate de organele abilitate ale Ministerului Muncii, asigurându-vă că veți fi pregătiți și conformi cu toate cerințele.

Efectuăm întocmirea și completarea oricăror adeverințe solicitate de salariații societății dumneavoastră, precum și rapoarte de personal personalizate, în funcție de necesitățile și cerințele specifice ale clienților noștri. Vă asigurăm că veți beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate și că veți avea la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii corecte și informate.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea afacerii dumneavoastră, echipa noastră de profesioniști în resurse umane vă stă la dispoziție pentru a vă oferi servicii personalizate și adaptate nevoilor specifice ale companiei dumneavoastră.

Our investment and business strategies.

Serviciile noastre de contabilitate cuprind:



Întocmirea și depunerea declarațiilor fiscale lunare și anuale, în conformitate cu legislația fiscală în vigoare. Vă asigurăm că veți respecta toate termenele limită și veți evita eventualele sancțiuni.

Monitorizarea și reconcilierea conturilor financiare, astfel încât să aveți întotdeauna o imagine clară și actualizată a situației financiare a afacerii dumneavoastră.

Consultanță fiscală și optimizare fiscală. Vă ajutăm să identificați strategii legale pentru a reduce povara fiscală și a maximiza profitul companiei.

Asistență în gestionarea relațiilor cu autoritățile fiscale. Ne ocupăm de corespondența și comunicarea cu acestea, asigurându-ne că totul este în conformitate cu cerințele legale.

Audit contabil și financiar. Efectuăm verificări periodice ale situației financiare a companiei dumneavoastră pentru a vă oferi un feedback obiectiv și sugestii pentru îmbunătățirea eficienței și controlului financiar.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Denumire activitate, număr de angajați, etc.

Suntem alături de tine!

Contactați-ne astăzi pentru a programa o întâlnire și a discuta despre cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele financiare și să vă concentrați pe creșterea afacerii dumneavoastră. Suntem aici pentru a fi partenerul dumneavoastră de încredere în gestionarea contabilității.