Contabil Digital

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții ContabilDigital.Ro

Termeni și Condiții

Bun venit pe site-ul Contabil Digital! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare înainte de a utiliza serviciile noastre. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 1. Descrierea serviciilor Contabil Digital oferă servicii de contabilitate digitală, gestionare financiară și consultanță fiscală pentru persoane juridice și persoane fizice autorizate. Furnizăm informații și resurse în domeniul contabilității și facilităm procesele contabile prin intermediul platformei noastre digitale.

 2. Drepturi de proprietate intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale și drepturile de proprietate asupra conținutului site-ului, aparțin Contabil Digital sau partenerilor noștri și sunt protejate de lege. Nu aveți permisiunea de a utiliza, reproduce, distribui sau modifica conținutul fără acordul nostru explicit.

 3. Confidențialitatea datelor Protejarea confidențialității datelor dumneavoastră este o prioritate pentru noi. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru informații detaliate cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele personale.

 4. Limitarea responsabilității Ne străduim să oferim informații precise și actualizate pe site-ul nostru, însă nu putem garanta că toate informațiile sunt întotdeauna complete sau exacte. Utilizarea informațiilor de pe site este pe propriul dumneavoastră risc. Nu suntem responsabili pentru eventualele daune sau pierderi cauzate de utilizarea sau interpretarea incorectă a informațiilor furnizate.

 5. Legi aplicabile Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare în România. Orice litigiu care rezultă din utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției instanțelor competente din România.

 6. Modificări ale termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

 7. Utilizarea site-ului Utilizarea site-ului nostru implică respectarea unor reguli și restricții. Nu sunteți autorizat să încărcați sau să distribuiți conținut ilegal, ofensator, defăimător sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane. De asemenea, nu aveți voie să accesați sau să încercați să accesați ilegal sau neautorizat serverele noastre sau sistemul nostru informatic.

 8. Serviciile și plățile Oferim serviciile noastre în baza unor contracte și acorduri specifice. Detaliile privind tarifele și modalitățile de plată sunt specificate în acordul nostru comercial. Orice factură emisă trebuie achitată conform termenilor și condițiilor stabilite.

 9. Suspendarea sau întreruperea serviciilor În cazul încălcării termenilor și condițiilor noastre sau a utilizării abuzive a serviciilor noastre, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe furnizarea serviciilor fără notificare prealabilă. Vă asigurăm că vom depune eforturi rezonabile pentru a vă informa în avans în cazul unei astfel de situații.

 10. Link-uri către alte site-uri Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care sunt deținute și operate de terți. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl accesați.

 11. Acordul integral Acești termeni și condiții reprezintă acordul integral între dumneavoastră și Contabil Digital cu privire la utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre. Orice înțelegere sau acord anterior între părți, în scris sau oral, în legătură cu acest subiect este înlocuit și anulat.